Ghidul Stiinta DatelorGhidul Stiinta Datelor contine informatii despre posibilitatile si cerintele pietei muncii in domeniul Stiintei Datelor, precum si informatii utile despre oportunitatile de cariera pentru oamenii de stiinta ai datelor. In special, se concentrează pe Human Data Science: Human Data Science este alcatuita din Stiinta datelor, analiza statistica, invatarea automata, influentata de stiintele umane si sociale, cum ar fi psihologia sau sociologia.

In toate companiile, deciziile se iau pe baza experientei si, de multe ori, a propriilor intuitii: in fiecare departament al companiei experienta este o resursa care in fiecare zi este pusa pe masa si ghideaza multe alegeri. Integrarea acestui element cu datele obiective, cu informatiile care reies din datele in sine, permite, de fapt, tuturor actorilor de pe piata (companii, organisme private si publice etc.) sa ajunga la decizii, alegeri, solutii mai bune.

Elementul „uman” actioneaza ca un ghid, dar trebuie sustinut de analize”.


Career Guide


A career guide for students and graduates from thehumanities and social sciences
The information in this guide was designed to show you that a career in data scienceis possible for you and moreover, how much the field benefits from you with your unique background.


Career Guide

Parteneri

Università del Salento
Demostene Centro Studi
IHF
IWS
Universidad de Oviedo
ASE
WAI