Proiect

OBIECTIVE SPECIFICE

  • Introduceți programe de invatamant in stiinta datelor in Universitatile Europene in Stiinte Umane si Sociale (cum ar fi sociologie, psihologie, limbi straine etc.)
  • Cresterea abilitatilor de stiinta a datelor in randul studentilor;
  • Promovati o cariera in stiinta datelor in randul femeilor

Cititi mai multe

Platforma OER

settings

Cadru

Cadru comun care defineste bazele comune si metodologia de la care putem incepe sa integram specializarea in Stiinta Datelor in cadrul modalitatilor de studiu in stiinte umane si sociale.

Cititi mai multe
dashboard

Instruire

Solutia de instruire a Stiintei Datelor pentru Stiinte Umane si Sociale consta in continut interactiv care va fi incarcat gratuit pe platforma OER in toate limbile consortiului.]

Cititi mai multe
done

Instructiuni

Cartografierea oportunitatilor in Stiinta Datelor: un ghid pentru profesiile viitoare. Ghidul isi propune sa ofere o privire de ansamblu asupra profesiilor accesibile femeilor din facultati umaniste si non-umaniste, din zona DS.

Cititi mai multe

E-invatare

Platforma OER este primul rezultat al proiectului creat pentru a face instrumentele si resursele de invatare dezvoltate in cadrul proiectului accesibile grupurilor tinta.


Usor de folosit

Toate continuturile sunt usor de utilizat si sunt disponibile gratuit in toate limbile consortiului

Economisire de timp

Platforma va servi ca un depozit digital de cunostinte pentru toate cursurile DS, disponibila in orice moment, fara a fi necesara autentificarea

Online

Cea mai importanta caracteristica a platformei OER este legata cu siguranta de utilitatea si accesibilitatea continutului care va fi intotdeauna disponibil online.

feature

Comunicate de presa

Parteneri

Università del Salento
Demostene Centro Studi
IHF
IWS
Universidad de Oviedo
ASE
WAI